Iportalen

Tingkærskolen anvender Iportalen, som er et digitalt afkrydsnings- og beskedsystem mellem børn, forældre og pædagoger. Det gør vi, fordi vi ønsker at bruge mindre tid på administration og mere tid på børnene. Systemet understøtter vores pædagogiske arbejdsprocesser og gør hverdagen lettere for børn og forældre.

Det elektroniske afkrydsningssystem

Det elektroniske afkrydsningssystem fungerer ved, at børnene selv stempler ind og ud på en touch skærm, når de kommer og går. Pædagogerne kan skrive meddelelser i afkrydsningssystemet, hvis dit barn er sendt til en aktivitet eller er taget med en kammerat hjem. Du får en mail, hver gang dit barn bliver stemplet ind og ud, eller bliver sendt til en aktivitet.

Det elektroniske beskedsystem

Som forælder kan du via forældreintra eller hjemmesiden www.tingkaerskolen.iportalen.dk/index.do logge ind fra din smartphone, tablet eller din pc. Her kan du se, hvor dit barn befinder sig, se telefonlister på de andre forældre samt opdatere aftaleskemaer, skrive fridagsmelding, sygemeldinger og gå hjem tider. Via Iportalen kan du således give pædagogerne besked uden at forstyrre dem. For mere information kan du læse folderen, som du kan hente via linket til højre.

Iportalen

Pixieguide til Iportalen kan hentes i vedhæftet dokument

Pixieguide til Iportalen.pdf Shape Created with Sketch.