Velkommen til Tingkærskolen

Tingkærskolen er en anerkendende og udviklingsorienteret skole med glade, engagerede og positive børn og voksne. Hos os vægtes faglighed, trivsel, positive relationer, samarbejde og innovation meget højt.

Vi har i øjeblikket 400 elever fra 0. - 9. klasse.

Tingkærskolen har skolebygninger to steder.
0., 1. og 2. årgang har undervisning og skolefritidsordning i Fraugde, mens 3. til 9. årgang har undervisning, skolefritidsordning og klubfaciliteter på Tingkærskolen.
I indskolingen i Fraugde er der etableret et børnemiljø for de mindste elever, som medvirker til en rolig og tryg overgang fra daginstitutionen til skolen. Det miljø giver mulighed for et godt og velfungerende samarbejde mellem undervisningen og skolefritidsordningen, som bl.a. kommer til udtryk i vores ”Udeskole”. Tingkærafdelingen rummer vores 3.-9. klasser og her er der ligeledes etableret et ældste børnemiljø for 3.-5. klasse og et ungemiljø for 6.-9. klasse.

Al undervisning er organiseret med udgangspunkt i årgangsundervisning, således at forskellig gruppe- og holddeling tilgodeses.

/se-vores-ugentlige-nyhedsbrev

Skoleleder Bjarne Larsen